O nama

O nama

Mi smo tim profesionalaca, koji svojim znanjem i predanim radom uspješno rješava sve probleme koji se javljaju u životu savremenog čovjeka a koji se odnose na bolove u ramenima, leđima, rukama, nogama…

Nudimo Vam različite vrste tretmana, uključujući manualnu terapiju, korektivne vježbe, elektropunkturu, masažu i druge terapije koje poboljšavaju opšte stanje tijela i zdravlje za dobrobit naših klijenata. Uz to, mi smo posvećeni edukaciji naših pacijenata o važnosti prevencije i održavanja zdravog načina života kako bi postigli dugotrajno zdravlje.

Naš tim

Nedeljko Stanić

Fizioterapeut – yumeiho terapeut – sertifikovani nosilac diplome Međunarodnog instituta za  preventivnu medicinu iz Tokija. Yumeiho terapeut sa višegodišnjim iskustvom i licencirani terapeut maser sa više od 10 godina iskustva.

Uz diplomu Yumeiho terapeuta III stepena, Nedeljko posjeduje diplome za stručnu osposobljenost za različite vrste masaža, izvođenje hidžame kao i primjenu ergon tehnike na fascijama.

Jovana Talijan

Fizioterapeut-maser sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju raznih vrsta masaža. Posvećena radu i ličnom usavršavanju u polju fizioterapije i masaža.

Aleksandra Mišan

Medicinski tehničar, obučen i sertifikovan za izvođenje terepija elektropunkturom.Nakon završene medicinske škole upisuje Medicinski fakultet u Banjoj Luci na kojem uspješno nastavlja svoje obrazovanje.

Naša misija?

Naša misija se ogleda u tome da svojim radom, trudom i zalaganjem posvetimo maksimalnu pažnju svakom našem klijentu kako bi on bio u potpunosti zadovoljan, te nastavio sa svojim životnim aktivnostima bez bola i ograničenja.

10+

Godina radnog iskustva

10+

Obavljenih edukacija

0 +
Zadovoljnih klijenata

Pozovite nas za zakazivanje tretmana…